La UEA programa el Primer Postgrau en Direcció de Recursos Humans a Igualada, en col·laboració amb la UB

30.05.2016

La Unió Empresarial de l’Anoia ha presentat el Primer Postgrau en Direcció de Recursos Humans i Desenvolupament de Competències a Igualada. És una formació en col·laboració amb la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona, i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i el Campus Universitari.

El Postgrau començarà el mes d’octubre, té una durada total de 110 hores lectives, i es durà a terme els divendres a la tarda i dissabtes al matí alterns.

En la presentació, el President de la UEA, Blai Paco, ha explicat que amb aquesta formació “seguim la nostra aposta pel coneixement i ho fem oferint a les empreses i als treballadors de la comarca la possibilitat de complementar la seva formació acadèmica sense haver de desplaçar-se a Barcelona, amb títol propi de la Universitat de Barcelona, i amb un preu competitiu”. En aquesta línia també s’ha referit l’alcalde d’Igualada Marc Castells, qui ha agraït el suport de la UB “per ajudar-nos a fer d’Igualada Ciutat del Coneixement”.

Per la seva banda, Unai Vicente, de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona, s’ha mostrat satisfet amb l’acord i espera que aquest sigui l’inici d’una llarga col·laboració entre la UEA i la UB. Vicente també ha posat de relleu la importància dels Recursos Humans per què “són un dels eixos en que més estan apostant les empreses”. En aquest sentit, “amb el Postgrau que avui presentem posem les eines necessàries per a que els professionals tinguin la millor formació i això repercuteixi de forma positiva en el nostre entorn”, ha dit Unai Vicente.

El valor diferencial que ofereix el Programa recau en la metodologia, segons ha explicat Roger Tomàs, coordinador i ponent del Postgrau. “Aplicarem el mètode Ad-Hoc Training Emotions, que busca la reflexió individual i col·lectiva a través de l’observació, la conducció de grups de treball i el feedback”.

Aquest és el segon Programa formatiu de prestigi que la UEA apropa a l’Anoia de la mà d’una universitat o escola de negocis reconegut.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.