La UEA signa un conveni amb CENTREM per ampliar els serveis d’internacionalització

22.09.2017

La Unió Empresarial de l’Anoia i el Centre Metal·lúrgic (CENTREM) han firmat un conveni de col·laboració per oferir als associats de la UEA els serveis del pla de promoció internacional que ofereix el Centrem, i així ampliar els serveis d’internacionalització de la patronal empresarial anoienca.

El Centre Metal·lúrgic, associació patronal de les empreses del sector metal·lúrgic, disposa d’un ampli pla d’internacionalització, un dels objectius del qual és el d’endegar polítiques d’internacionalització estructurades sectorialment que donin resposta a les necessitats de l’entorn competitiu actual dels diferents sectors, ja sigui actuant en els sectors o segments de negoci amb potencial de creixement o incidint en els elements internacionals que condicionen la cadena de valor per contribuir a la competitivitat de les empreses.

El CENTREM, tot i ser una associació del sector metal·lúrgic, ofereix el servei internacional a qualsevol tipus d’empresa i sector econòmic. En aquest sentit, els serveis dels quals podran beneficiar-se totes les empreses associades a la UEA engloben des de missions comercials a participació agrupada a fires, entre altres. També es té previst oferir un assessorament presencial a les empreses anoienques qe ho sol·licitin, mitjançant un consultor/a especialitzat/da que atendrà les consultes de les empreses interessades, a les pròpies oficines de la UEA, una vegada al mes.

Aquest acord es fruit de les accions que s’estan portant a terme des de la Comissió Internacional de la UEA, que va renovar les seves línies de treball al 2016. Un dels objectius que es va marcar és reforçar les aliances estratègiques amb d’altres entitats i organismes que siguin un referent dins del camp de la internacionalització de l’empresa i això s’està aconseguint mitjançant convenis de col·laboració com el del Centrem o el de la Cambra de Comerç, firmat al març de 2016.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.