La UEAQuímica busca candidats a l’atur per formar i inserir

10.12.2017

La sectorial d’empreses químiques de la Unió Empresarial de l’Anoia, la UEAQuímica, està buscant persones d’entre 30 i 45 anys en situació de desocupació que vulguin formar-se com a “Operari/a de base en planta química” per després treballar a les múltiples empreses del sector. Les persones seleccionades realitzaran un curs de 90 hores al gener-febrer, amb la garantia que a partir del març gaudiran d’un contracte remunerat de treball d’entre 6 i 9 mesos mínim.

A través d’aquest projecte formatiu, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Servicio Público de Empleo Estatal en el marc del Programa 30 Plus, la UEAQuímica confia en poder capacitar una sèrie de treballadors perquè puguin incorporar-se a les diverses indústries existents a la Conca d’Òdena.

I és que el sector químic és un dels principals motors de l’economia anoienca, amb més de 30 empreses, moltes de les quals punteres en els seus camps d’especialització en sectors com l’adober, l’agroalimentari, el farmacèutic o el tractament de l’aigua, entre d’altres. Totes elles necessiten contínuament personal amb coneixements químics bàsics i, per aquest motiu, la formació que ara s’oferta habilita el treballador per a tot un seguit de tasques per a les quals hi ha molta demanda.

Per optar a la formació i posterior contracte laboral d’entre 6 i 9 mesos mínim, els candidats han de tenir entre 30 i 45 anys, estar a l’atur i disposar d’una formació màxima de Cicle Formatiu de Grau Mitjà, FP I o Batxillerat. Els/les interessats/des han de portar el seu currículum a la seu de la UEA (Ctra. de Manresa, 131, d’Igualada), o bé enviar-lo per correu electrònic a “femocupacio [arrova] uea.cat”. A principi de gener, l’entitat avaluarà el conjunt de candidats, i els seleccionats entraran al programa formatiu i d’inserció.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.