La Unió Empresarial de l’Anoia col·labora amb la cursa solidària “Anoia en marxa Contra el Càncer”

22.01.2019

La Unió Empresarial de l’Anoia, entitat que treballa per la millora empresarial i econòmica del territori, i també implicada en la societat de la comarca, col·labora en la segona edició de la cursa “Anoia en Marxa Contra el Càncer”, organitzada per l’AECC – Catalunya contra el Càncer de Barcelona, amb l’objectiu de recollir fons en la lluita contra aquesta malaltia.

Des de l’entitat es valora positivament aquesta activitat que aglutina solidaritat, esport i ciutadania, i que la seva finalitat és sumar el màxim de persones per a fer front a una mateixa causa, com és la lluita contra el càncer. Així mateix, amb aquesta col·laboració la UEA referma el seu compromís amb la societat, amb les persones. La cursa solidària es celebrarà diumenge 10 de febrer a Igualada i sortirà a les 11 h des de l’Estadi Atlètic Municipal. La prova comptarà amb una distància de 5 km i, per ajustar-se a tots els públics, es podran completar tant corrent com caminant. El recorregut de la cursa, planer, és adaptat a tothom amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport entre totes les persones.

Els participants, a més de gaudir de l’esport popular, podran participar en un sorteig amb magnífics premis, un bon esmorzar i d’una Màster Class de Zumba.

Els diners recaptats seran destinats íntegrament a la recerca oncològica, a la lluita contra el càncer i a ajudes directes als malalts i a les seves famílies.

Les inscripcions es poden fer fins al 8 de febrer al Punt Comarcal de l’associació a l’Anoia (Rambla Nova, 32 d’Igualada), al Calfont Wellness Centre d’Igualada (carrera Aurora, 86 d’Igualada) i per internet a través del web ticketea.com. L’AECC treballa per donar la cara contra el càncer i acompanyar i donar suport tant al malalt com a la seva família en tot el procés. A Igualada (Rambla Nova, 32), hi ha situat el Punt Comarcal de l’Anoia, un centre amb serveis d’atenció social i atenció psicològica. La feina de l’associació és possible gràcies al suport dels socis, voluntaris, donacions i esdeveniments com la II Cursa AECC Anoia en Marxa.

Les inscripcions es poden fer a la següent web: http://bit.ly/Anoiaenmarxa

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.