La Unió Empresarial de l’Anoia encara el 2020 amb la voluntat de seguir sumant

12.12.2019

Més d’una vuitantena de representats polítics, agents socioeconòmics, empresaris i empresàries, directius i directives, professionals, socis i sòcies de la UEA han assistit aquest dijous dia 12 de desembre, a la seu de l’entitat empresarial. I és que seguint la tradició, la Unió Empresarial de l’Anoia ha realitzat com cada any, la recepció de Nadal, amb l’objectiu de ser una trobada relacional per desitjar bones festes i compartir i exposar els nous propòsits de l’entitat de cara l’any vinent.

En aquest sentit, el president de la Unió Empresarial, Joan Domènech, ha realitzat el seu discurs de Nadal, posant de manifest que la UEA “és una entitat forta” i que on la participació i dedicació de les persones a l’entitat és la clau del resultat: “Aquest 2019 ha estat un any intens, on he pogut comprovar de primera mà tota la feinada que s’hi fa, i on gràcies a la col·laboració de tots els qui hi participen d’una manera o altra, ja sigui a través dels més de 20 grups i taules de treball, i en els diversos projectes engegats, entre molts altres. La participació és el millor valor de l’entitat. Volem que així sigui: la UEA obre les portes a tothom que vulgui participar-hi. Estic content de formar-ne part i poder representar-la”, ha afirmat Domènech.

El president de la patronal anoienca també ha exposat que les línies d’aquest any 2020 seguiran amb “aquesta metodologia exitosa de participació” i que “Hem de seguir motivats per seguir treballant com fins ara, consolidant i fidelitzant els projectes que tenim en dansa, així com també, obrir noves línies de treball com el turisme, la gastronomia, els enginyers i els autònoms, entre altres projectes que es generin”, ha reblat.

A més, Domènech ha destacat que l’objectiu d’aquest mandat i d’aquest any 2020 és “seguir pensant amb les empreses, les persones i el territori” i que gràcies als “14 empresaris i empresàries de la comarca que formen part de la Junta Directiva, seguirem el bon camí iniciat. Estic convençut que mantindrem el posicionament de l’entitat com a referent entre les patronals catalanes”. Tanmateix, també ha manifestat el desig de seguir col·laborant amb l’administració perquè “el temps ens ha demostrat que la fórmula público-privada funciona. Sabem que per assolir grans reptes, sobretot a nivell de territori, cal anar a l una, i buscar consens. I això és el que farem”, ha afirmat.

Domènech ha exposat també els tres propers grans esdeveniments que l’entitat realitzarà durant l’any 2020. En primer lloc, és el cas de la celebració del IV Fòrum Empresarial de l’Anoia, el proper 19 de març, un acte acadèmic organitzat per l’entitat anoienca amb l’objectiu de posar a debat i treballar les dificultats i les necessitats que tenen les empreses anoienques. Seguidament, és el torn de la XX Nit Empresarial, a finals de juny: “Un esdeveniment que posiciona l’empresariat anoienc i on es reconeix les iniciatives de les empreses del territori que estimulen la millora de la competitivitat”, ha afegit. I per l’altra, al tercer trimestre del 2020, el V Meeting UEA Inquieta “Un acte organitzat per la comissió de treball UEA Inquieta, i que per cert vam celebrar fa poques setmanes, i que la important participació d’assistents el van consolidar com un dels grans esdeveniments de l’entitat”, ha finalitzat.

Per la seva part, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells ha donat l’enhorabona a l’equip i junta de l’entitat, i ha explicat que la UEA “s’està convertint en imprescindible per al territori”. A més, a les portes de conèixer el Pla Director Urbanístic (PDU) per l’activitat econòmica de la Conca d’Òdena, l’alcalde ha destacat que “ens trobem en un repte esperançador pel futur industrial del territori. Hem d’aconseguir sòl industrial disponible per a grans empreses. El sòl industrial és la riquesa i el futur, tenim l’obligació de posar en valor aquest esforç, i així combatre l’atur que hi ha a la comarca”, ha reblat.

La UEA tanca el 2019 esperant que el proper any, segueixi comptant amb la complicitat de les empreses, entitats i agents per seguir creixent junts.

 

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.