La Unió Empresarial de l’Anoia enfoca el 2019 cap a l’acompanyament de les empreses en la transformació digital i l’economia circular

14.12.2018

Com ja és tradició, la Unió Empresarial de l’Anoia va celebrar la recepció de Nadal amb els associats a l’entitat i persones vinculades per brindar i desitjar-se bones festes, ara que arriba el Nadal. Una vuitantena de persones van assistir a l’acte, entre empresaris, directius de centre de formació, mitjans de comunicació, i representants polítics locals com alcaldes i regidors anoiencs.

El president de la UEA, Joan Domènech, en el seu discurs de Nadal, va posar de manifest la “gran feinada” que desenvolupa l’entitat i com en els darrers anys la UEA ha crescut, tant en projectes a desenvolupar, en número de socis (aquest any gairebé s’han unit a la patronal un centenar d’empreses), com en persones vinculades a la UEA que de manera desinteressada participen en algun o altre projecte de l’entitat, i “això té un gran valor”. Domènech també va afegir que cada vegada és més notori la implicació i el compromís empresarial amb la societat anoienca.

Seguint la bona línia de treball del 2018, la Unió Empresarial de l’Anoia enfoca el 2019 amb tres eixos molt clars: “l’acompanyament a les empreses cap a la transformació digital amb l’ajuda i el suport de diversos facilitadors tecnològics de km0; la consolidació del Fòrum Empresarial celebrant la tercera edició dedicada a la revolució 4.0 i l’economia circular; i en tercer lloc, la UEA treballarà el 2019 la competitivitat i visibilitat dels sectors econòmics, a través de dues vies: la del coneixement, formant a treballadors i empresaris d’acord a les especialitats que requereix l’empresa; i la de la visibilitat a través de l’exposició Som Empresa Som Industria, un espai que es crearà a la mateixa seu de la UEA”.

Per la seva part, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, també en el seu discurs va destacar el treball i la feina que fa l’entitat i els projectes que es desenvolupen per a dinamitzar i millorar la competitivitat de les empreses de l’Anoia. Castells també va fer referència a les bones xifres econòmiques de la comarca “baixant l’atur i augmentant el nombre d’assalariats”, les recents aliances amb la Universitat de Lleida i Airbnb, per fer d’Igualada una ciutat forta en coneixement i atractiva pel turisme.

La UEA tanca el 2018 esperant que el proper any, segueixi comptant amb la complicitat de les empreses, entitats i agents per seguir creixent junts.

 

 

 

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.