La Unió Empresarial de l’Anoia engega una nova temporada dels “Webinars UEA”

01.10.2020

Posar fil a l’agulla a tots els dubtes i inquietuds que sorgeixen arran de la situació econòmica i empresarial generada per la pandèmia mundial del coronavirus és un dels objectius principals dels Webinars UEA, un cicle de píndoles online organitzades i impulsades per la Unió Empresarial de l’Anoia.

A través d’aquest cicle, la UEA dona resposta a les necessitats de les seves empreses associades i posa accent als temes que més preocupen o que més dubtes o incerteses generen al món empresarial, així com dotar d’eines perquè les empreses de l’Anoia siguin competitives.

Els Webinars UEA són possibles gràcies a la col•laboració d’experts i expertes en les diverses matèries relacionades amb l’empresa i les circumstàncies: una actualitat canviant i immediata, causant que moltes empreses tinguessin qüestions relacionades en l’àmbit laboral, de la prevenció de riscos, d’ajudes, entre altres.

8 d’octubre: “Aspectes a tenir en compte per a la prevenció de la Covid-19”

El proper dijous dia 8 d’octubre a les 16h, se celebrarà el primer webinar d’aquesta temporada. Sota el títol “Aspectes a tenir en compte per a la prevenció de la COVID-19”, César Sánchez, director de l’Oficina de Prevenció de Riscos de Foment del Treball i Secretari General de Fepime. En aquesta sessió s’exposaran les recomanacions sanitàries per minimitzar els riscos a l’empresa o en l’àmbit laboral. Per inscriure’s al webinar, es pot fer a través d’aquest enllaç: https://bit.ly/3l1J2PK

Altres webinars previstos tractaran temes diversos com el teletreball, la gestió emocional, els ERTOs, entre altres. Una primera temporada d’èxit El passat mes d’abril, la Unió Empresarial de l’Anoia va organitzar un cicle de Webinars UEA per fer front a totes les qüestions que les empreses, autònoms, treballadors i treballadores van fer arribar a l’entitat, davant la incertesa i desinformació que hi havia en aquell moment.

Els Webinars UEA han comptat amb tot un seguit d’experts i expertes, la col•laboració público-privada i ponents de renom com Àngels Chacón, Matilde Villarroya, Josep Ginesta, David Font, Oriol Amat, Víctor Moliner, Rubén Ferrera o Mònica Mendoza, entre altres.

Fins al moment, s’han realitzat un total de 26 webinars on s’han tractat temes com els ERTOs, les normatives, mesures i ajuts per fer front a la crisi econòmica i empresarial de la COVID-19; la transformació digital, el teletreball i la indústria 4.0; models de negoci disruptius; la gestió emocional, d’equips i el lideratge empàtic; el paper del màrqueting digital, les vendes l’e-commerce en aquesta nova era; la prevenció de riscos, la fiscalitat i el tancament comptable; com exportar davant aquesta nova situació, entre altres temes empresarials i laborals. Podeu recuperar tots els webinars a través d’aquest enllaç: https://bit.ly/2B1XjdY

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.