La Unió Empresarial de l’Anoia, entitat col·laboradora d’Advanced Factories 2024

20.03.2024

Un any més, la UEA ha renovat el conveni de col·laboració amb Advanced Factories, la Fira que reuneix l’ecosistema emprenedor per a impulsar la modernització i transformació de la indústria i que es converteix en l’esdeveniment líder en automatització i robotització del sud d’Europa.

Aquest esdeveniment tindrà lloc del 9 a l’11 d’abril de 2024 a Fira Barcelona – Gran Via, i reunirà a les últimes solucions en automatització industrial, roboòtica i noves tecnologies 4.0 en les que estan treballant els emprenedors d’arreu de l’Estat per a establir sinergies i impulsar la transferència tecnològica en el sector industrial.

Beneficis pels associats a la UEA

Gràcies al conveni signat, els associats a la Unió Empresarial de l’Anoia, tenen accés a un codi de descompte del 50% en les entrades Business Pass i Premium VIP Pass. Aquelles empreses que esteu interessades en assistir a aquest acte, ens podeu enviar un e-mail a bet@uea.cat (Bet Altarriba), i us farem arribar el codi de reserva.Teniu temps fins el 27/03/2024 per a sol·licitar-la.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.