La Unió Empresarial de l’Anoia posa en marxa un nou espai de coworking a Igualada

15.01.2018

Una de les gran preocupacions dels autònoms professionals i els emprenedors són les despeses necessàries per mantenir una empresa pròpia. Són molts els que converteixen casa seva en la seu i lloc de treball de l’empresa, amb els inconvenients que això comporta, sobretot a l’hora de separa vida personal i laboral. Davant d’aquesta necessitat, i amb l’objectiu de promoure la col·laboració i networking dels professionals de la comarca, la Unió Empresarial de l’Anoia ha creat un nou espai de coworking a Igualada.

Treballar en un espai compartit fomenta la cooperació entre empreses de qualsevol activitat professional, ofereix l’oportunitat d’unir esforços i estrènyer relacions humanes, amplia els coneixements i enriqueix experiències, i fins i tot estableix relacions de treball i de negoci inimaginables fins al moment.
En aquest sentit, el nou espai de coworking ofereix als autònoms professionals de la comarca disposar d’un lloc on tirar endavant la seva empresa, amb les comoditats necessàries com disposar d’una taula i cadira, connexió wi-fi, sales de reunions, atenció telefònica, recollida de correu, flexibilitat horària, etc.

La posada en marxa d’aquest nou espai de treball compartit dona resposta a una de les necessitats manifestades en el Fòrum Empresarial dels autònoms. Una aposta que demostra el compromís empresarial de la UEA i la seva missió de treballar per ajudar a millorar la competitivitat de les empreses i del territori.

El nou espai de coworking està ubicat a la mateixa seu de la Unió Empresarial de l’Anoia, a la carretera de Manresa, número 131, baixos, d’Igualada. Una bona ubicació, per la facilitat d’accessos i la comoditat d’aparcament.

Per a més informació, posar-se en contacte amb la Unió Empresarial de l’Anoia a través del telèfon 93 805 22 92 o bé per correu electrònic: uea@uea.cat

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.