La Unió Empresarial de l’Anoia vol agrair el suport que fa possible el Sopar Empresarial UEA 2018

27.06.2018

L’arribada de l’estiu és sinònim de Sopar Empresarial UEA. L’edició d’enguany que fa que el Sopar arribi a la seva majoria d’edat, tindrà lloc el proper dijous dia 12 de juliol a Òdena. Enguany, el Sopar celebrarà la seva divuitena edició i continuarà mantenint la seva essència amb l’objectiu de reconèixer la tasca dels empresaris i emprenedors de l’Anoia a través dels Premis UEA. Un esdeveniment que any rere any, ha anat adquirint més prestigi fins a esdevenir una de les trobades més importants de la Catalunya Central.

El Sopar Empresarial s’ha converitt ja en una cita de referència del calendari i un punt de trobada empresarial, que aprofita l’ocasió per fer networking i posar en comú experiències en un ambient distès. Aquesta edició comptarà amb una conferència de l’expert en transformació digital, Marc Vidal i que serà presentat per l’actor igualadí, Joan Valentí. El lema d’enguany serà “Posa en marxa el canvi” per plasmar la necessitat que els empresaris vegin la revolució 4.0 com una oportunitat i una necessitat. Des de la Unió Empresarial de l’Anoia es vol recordar que, com passa en totes les grans revolucions, aquest procés de transformació només beneficiarà a aquells que siguin capaços d’innovar i adaptar-se al canvi. Amb la quarta revolució, el món físic i digital -fins ara aïllats l’un de l’altre- estan convergint en una realitat única on tot està connectat. Hem d’oferir una visió sobre l’impacte que la Indústria 4.0 té i tindrà perquè les noves tecnologies convertiran a les empreses en més tecnològiques, intel·ligents i respectuoses amb el medi ambient.

El Sopar Empresarial és una nit que permet a les empreses patrocinadores, reforçar la seva implicació en el món empresarial, i promocionar de manera directa la seva marca, a més d’obtenir una visibilitat destacada i diferenciada de la resta. En aquest sentit, des de la Unió Empresarial de l’Anoia volem agrair a tots els patrocinadors i col·laboradors que fan possible que se celebri una nova edició de la cita empresarial més esperada de l’any. Amb tot això, a tots vosaltres, moltes gràcies per fer-ho possible i per ajudar-nos a consolidar la nostra cita econòmica perquè junts arribem més lluny!

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.