La Unió Empresarial de l’Anoia vol agrair el suport que fa possible la 19a Nit Empresarial UEA

18.06.2019

La Nit Empresarial UEA és la nit del sector econòmic i empresarial de la comarca de l’Anoia. Dinou anys de reconeixements, cohesió empresarial i aposta pel territori. Un esdeveniment que ja s’ha convertit en l’acte amb més notorietat, consolidat i mediàtic de la Catalunya Central, on en un sol dia, 500 empresaris i empresàries es reuneixen en aquest escenari propiciat per la Unió Empresarial de l’Anoia, així com també l’important missatge que el món empresarial projecta a la societat amb aquesta nit. L’esdeveniment serveix, d’una banda, per homenatjar a les empreses a través dels Premis UEA, i per l’altra, oferir una cita de referència, oberta a tothom, i escenari per al networking, per fer noves coneixences, posar en comú el talent que hi ha al territori, donar-se a conèixer i fer xarxa.

Des de l’entitat volem agrair a totes les empreses, associacions, entitats, organitzacions i ens que fan possible la celebració d’aquest esdeveniment.

 

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.