La Unió Empresarial de l’Anoia vol agrair el suport que fa possible la 19a Nit Empresarial UEA

18.06.2019

La Nit Empresarial UEA és la nit del sector econòmic i empresarial de la comarca de l’Anoia. Dinou anys de reconeixements, cohesió empresarial i aposta pel territori. Un esdeveniment que ja s’ha convertit en l’acte amb més notorietat, consolidat i mediàtic de la Catalunya Central, on en un sol dia, 500 empresaris i empresàries es reuneixen en aquest escenari propiciat per la Unió Empresarial de l’Anoia, així com també l’important missatge que el món empresarial projecta a la societat amb aquesta nit. L’esdeveniment serveix, d’una banda, per homenatjar a les empreses a través dels Premis UEA, i per l’altra, oferir una cita de referència, oberta a tothom, i escenari per al networking, per fer noves coneixences, posar en comú el talent que hi ha al territori, donar-se a conèixer i fer xarxa.

Des de l’entitat volem agrair a totes les empreses, associacions, entitats, organitzacions i ens que fan possible la celebració d’aquest esdeveniment.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.