L’Associació d’empreses del Polígon Industrial les Comes celebra la seva Assemblea General

07.01.2019

El passat mes de desembre l’Associació d’empreses del Polígon Industrial les Comes va celebrar l’Assemblea General Anual on el seu President, Joan Mateu, acompanyat per alguns membres de Junta, va fer una valoració de les accions realitzades al llarg de l’any i les previstes per aquest 2019.

Prèviament a l’inici de l’Assemblea, dos representants de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Pont, regidor de Qualitat Urbana i Interior, i Patrícia Illa, regidora de Dinamització Econòmica, van presentar davant els empresaris del Polígon el projecte per la Modernització i Millora Integral d’Infraestructures al Polígon Industrial de Les Comes. Una actuació que es portarà a terme gràcies a un ajut de la Diputació de Barcelona en el marc del programa complementari de Modernització de Polígons i que es desenvoluparà en diferents fases, prioritzant el canvi d’ enllumenat, la senyalització, la mobilitat, i el canvi a sentit únic dels carrers Alemanya i Gran Bretanya.

Seguidament el president de l’Associació, Joan Mateu, va destacar la importància que tots els empresaris ubicats al Polígon es donin d’alta a l’Associació per tal de defensar i potenciar un polígon net, ordenat i amb els serveis bàsics, i sota la premissa que el suport de totes les empreses es primordial per aconseguir millores. Mateu també va informar als assistents, de les gestions que actualment s’estan realitzant des de l’Associació prioritzant la gestió dels residus banals i la seguretat. També va destacar que s’està creant una web i un tríptic informatiu de l’Associació per tal de donar visibilitat a l’entitat. A l’acte, l’empresari i tresorer de l’Associació, Xavier Bustos, va presentar l’estat de comptes.

Els empresaris assistents van manifestar la seva preocupació sobre els aspectes relacionats amb la neteja, l’embús dels embornals, i les inundacions que es donen en episodis de pluja i que en alguns casos afecten greument algunes empreses.

L’Associació d’empreses del Polígon Industrial les Comes és una iniciativa sorgida ara fa un any i mig del sector empresarial del Polígon Industrial Les Comes i resta oberta a la participació de totes les empreses que es troben ubicades al Polígon. Per a contactar-hi es pot fer a través del correu electrònic aepic@aepic.org.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.