L’Associació Empresarial de l’Alta Segarra s’integra a la Unió Empresarial de l’Anoia

31.05.2024

L’Associació d’ empreses de l’Alta Segarra (AEAS)  i la UEA han signat un acord de col·laboració a través del qual l’AEAS  s’integrarà  a la UEA.

La incorporació  de l’entitat amb seu a Calaf   i presidida per l’ empresari Josep M. Pujol forma part de la voluntat  d’ ambdues entitats de treballar   conjuntament per promoure  accions a l’ Alta Segarra i sumar esforços en defensa dels interessos de les empreses i autònoms de la zona.

La patronal anoienca  també fomentarà actuacions de dinamització en benefici del col·lectiu empresarial de l’ Alta Segarra.

Segons el President de la UEA, Joan Mateu,  “som entitats que coneixem bé els nostres territoris, l’empresariat existent i les seves necessitats. Ara, podem mostrar la nostra força col·lectiva i que plegats podem anar lluny”.

L’Associació d’ empreses de l’Alta Segarra es va fundar  ara fa un any amb l’ objectiu de representar els  interessos de les empreses de l’Alta Segarra i constituir-se com a  interlocutor únic  del teixit productiu davant l’administració i altres organismes,  fer aflorar projectes col·laboratius i fer xarxa  entre les empreses de la zona.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.