L’equip directiu de Servisimó a Copenhaguen per testar el nou vehicle comercial de Volkswagen

17.11.2022

Els passats dies 28 i 29 de setembre, l’equip directiu de Servisimó i representants de la marca Volkswagen per als nostres territoris van poder gaudir de les proves per carretera a Copenhaguen (Dimarca) i testar el nou vehicle comercial de la signatura alemanya que recentment ha rebut el premi International Van of the Year 2023. Es tracta d’una distinció atorgada per un grup de 34 periodistes europeus.

L’ID.Buzz Cargo s’ha desenvolupat, exclusivament, per al transport elèctric i es lliurarà als clients amb un balanç neutral d’emissions de C02. El gerent de Servisimó, Francesc Pua, ha agraït el guardó i reconeixement d’aquest premi.

www.servisimo.es 

Altres notícies

Sofamel, guardonada als premis CEPYME 2023

Sofamel, guardonada als premis CEPYME 2023

L’empresa anoienca i associada a la UEA, Sofamel, va ser guardonada el passat 29 de gener en l’entrega de la Xa edició dels Premis Cepyme 2023. Aquests prestigiosos premis són atorgats per la Confederació Espanyola de la Petita i Mitjana Empresa (CEPYME), els quals...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.