Les xarxes socials atreuen les empreses

17.02.2011

El seminari sobre posicionament web i xarxes socials organitzat per la UEA va tenir un gran èxit de participació

Esteve Graells, expert en marqueting digital va impartir una lliçó magistral a la seu de la UEA sobre posicionament web i xarxes socials davant d´un auditori ple de gom a gom.

Graells va explicar d´una manera molt didàctica la importància que té per a les empreses tenir un bon posicionament web, i quines són les tècniques per a situar-se en les primeres posicions del google, també va parlar de les xarxes socials una eina a l´abast de les empreses que permet trobar clients a un cost realment baix.

Donada la bona acollida de l´acte, des de la UEA organitzarem properament un curs per a aprendre a utilitzar Facebook per a empreses. Properament us en donarem més detalls

 

 

Altres notícies

Nova Trobada Inquieta sobre la gestió de l’estrès

Nova Trobada Inquieta sobre la gestió de l’estrès

La comissió UEA Inquieta -que dona visibilitat i empodera a la dona directiva, empresària i professional de la comarca- va organitzar una sessió de les Trobades Inquietes, un espai de relació, empoderament i xarxa al voltant de temàtiques que ajuden a tenir un millor...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.