L’Hospital Universitari d’Igualada engega una campanya de mecenatge per millorar l’àrea oncològica

06.04.2022

Des de la Unió Empresarial de l’Anoia animem a les empreses a col·laborar en aquesta iniciativa que permetrà recaptar donacions per millorar l’àrea oncològica de l’Hospital Universitari d’Igualada. En aquest sentit, el Consorci Sanitari de l’Anoia ha posat en marxa una campanya de mecenatge i que ajudarà a convertir-lo en un espai més còmode i acollidor per als pacients.

Sota el lema “La seva lluita és la nostra lluita” es fa una crida a empreses i ciutadania a col·laborar per fer realitat la transformació de l’equipament. L’objectiu és que els malalts de càncer, que han de passar llargues estones fent tractaments com la quimioteràpia, tinguin la intimitat i el confort que necessiten. Cada any s’atenen més de 250 pacients oncològics en aquest Hospital de dia. La reforma, que inclou tant les obres com l’adquisició d’equipaments (butaques oncològiques, mobiliari per la sala d’espera…), té un cost aproximat de 400.000 euros, que es volen finançar parcialment a través d’aquesta campanya. Entre tots millorem l’Hospital de dia Oncològic. Col·labora-hi a www.eslanostralluita.cat.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.