L� Assemblea General de la UEA reelegeix Ramon Felip com a president de l� Entitat

26.09.2011

El passat dilluns, i en el marc de l´Assemblea General Extraordinària, van celebrar-se eleccions a la UEA. Ramon Felip va ser reelegit President i també van nomenar-se els socis que formaran part de la nova Junta Directiva que va quedar constituïda per 21 membres representants de gremis i empreses de diferents sectors empresarials, d´aquesta manera queda complert l´objectiu de la UEA d´incloure el màxim possible de sectors econòmics de la Comarca. També va renovar-se bona part de la Junta Directiva amb la incorporació de 7 nous membres.

Ramon Felip en el seu discurs d´investidura va dir que es continuarà treballant en els projectes que han d´impulsar la nostra Comarca, com la captació d´ indústries i d´inversió, la creació de sòl industrial , la dinamització de ParcMotor i també va remarcar que, des de la UEA, se seguirà lluitant per l´Aeroport Corporatiu. En aquest sentit el President de la UEA va recordar que tal i com diu l´eslogan de la UEA “ Junts és l´única opció”, entitats públiques i privades, per reactivar la nostra economia .

També va informar a l´Assemblea que malgrat la davallada de socis degut a la situació econòmica actual , des de la UEA s ´ està treballant per captar nous associats gràcies a l´ampliació de determinats serveis . També va destacar que, a nivell intern, es crearan noves comissions de treball com la comissió d´urbanisme i mobilitat o la de reindustrialització i logística, en aquest sentit va demanar la col•laboració dels socis per participar en aquestes comissions.

Ramon Felip va agrair a tots els assistents el seu suport i va encoratjar-los a participar activament en l´entitat.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.