L� Assemblea General de la UEA reelegeix Ramon Felip com a president de l� Entitat

26.09.2011

El passat dilluns, i en el marc de l´Assemblea General Extraordinària, van celebrar-se eleccions a la UEA. Ramon Felip va ser reelegit President i també van nomenar-se els socis que formaran part de la nova Junta Directiva que va quedar constituïda per 21 membres representants de gremis i empreses de diferents sectors empresarials, d´aquesta manera queda complert l´objectiu de la UEA d´incloure el màxim possible de sectors econòmics de la Comarca. També va renovar-se bona part de la Junta Directiva amb la incorporació de 7 nous membres.

Ramon Felip en el seu discurs d´investidura va dir que es continuarà treballant en els projectes que han d´impulsar la nostra Comarca, com la captació d´ indústries i d´inversió, la creació de sòl industrial , la dinamització de ParcMotor i també va remarcar que, des de la UEA, se seguirà lluitant per l´Aeroport Corporatiu. En aquest sentit el President de la UEA va recordar que tal i com diu l´eslogan de la UEA “ Junts és l´única opció”, entitats públiques i privades, per reactivar la nostra economia .

També va informar a l´Assemblea que malgrat la davallada de socis degut a la situació econòmica actual , des de la UEA s ´ està treballant per captar nous associats gràcies a l´ampliació de determinats serveis . També va destacar que, a nivell intern, es crearan noves comissions de treball com la comissió d´urbanisme i mobilitat o la de reindustrialització i logística, en aquest sentit va demanar la col•laboració dels socis per participar en aquestes comissions.

Ramon Felip va agrair a tots els assistents el seu suport i va encoratjar-los a participar activament en l´entitat.

 

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.