Més d’una cinquantena d’assistents al 3r Dinar amb Perspectiva de la Unió Empresarial de l’Anoia

26.02.2024

Èxit d’assistència a la celebració del 3r Dinar amb Perspectiva de la Unió Empresarial de l’Anoia, un cicle de dinars que són a la vegada, un escenari per enfortir i crear contactes i relacions de negoci, al voltant de ponents de prestigi per conèixer temes d’interès econòmic i empresarial.

Aquest 3r Dinar amb Perspectiva va tenir lloc el passat dijous dia 22 de febrer a la finca Mas dels Vivencs (La Pobla de Claramunt) i va comptar amb l’assistència de més de cinquanta persones que van poder gaudir de la ponència de Pedro Nueno. Nueno és arquitecte tècnic, enginyer industrial i doctor en Administració d’Empreses per la Universitat de Harvard. És professor del Departament d’Iniciativa Emprenedora a IESE. Va ser fundador -i és actualment president honorari- de la Xina Europe International Business School, escola líder de direcció d’empreses a Àsia amb seus a Xangai, Beijing, Shenzehen, Accra i Zurich. Durant sis anys (2005-2011) va formar part del Visiting Committee de la Harvard Business School. Ha estat membre del Consell de moltes empreses d’Espanya, Estats Units i altres països. El senyor Nueno també és fundador de Finaves, el fons de capital de risc basat en l’IESE que ha impulsat més de 60 empreses amb més de 10.000 llocs de feina directa en total. Les seves àrees d’interès comprenen la iniciativa emprenedora, la creació de noves empreses, la gestió global, la direcció de tecnologies i innovació.

És autor de 26 llibres traduïts a diferents idiomes, sobre temes de reestructuració, innovació i iniciativa emprenedora. Ha rebut nombroses distincions com la Creu de Sant Jordi (2003), l’Outstanding Contribution Award del Govern de Xina (2014), la Encomienda de Número de la Orden de Isabel la Católica (2015). L’any 2016 va ser nomenat Membre d’Honor del Consell Superior de Doctors i Doctores Honoris Causa per la seva labor acadèmica i empresarial i l’any 2019 va ser investit com Acadèmic Numerari de la Reial Acadèmia Europea de Doctors.

Amb “L’evolució de l’economia global”, el professor va exposar quines són les perspectives econòmiques mundials; una recuperació que ja està en marxa, amb més intensitat en alguns països, però avançant en tot el món (amb l’excepció dels països afectats per les guerres d’Ucraïna i Israel i voltants). El professor va fer èmfasi en les grans economies, entre les quals, els Estats Units d’Amèrica, Europa, Xina, Llatinoamèrica, Àfrica, índia i l’Est i Sud-est asiàtic, han iniciat una recuperació que sembla ser sostenible. Amb sectors com el de l’automòbil, amb un gran impacte econòmic, que mostren una recuperació i una notable sortida al mercat de nous models, molt especialment, el dels vehicles elèctrics.

Nueno també va donar un missatge a les empreses, on ara més que mai, han d’afrontar la recerca de nous mercats i apostar per la internacionalització.

L’acte va finalitzar amb un dinar a peu dret per afavorir el networking i l’intercanvi d’impressions. El 3r Dinar amb Perspectiva va comptar amb el patrocini de Servisimó.

Joan Font i Fabregó, el proper ponent del 4t Dinar amb Perspectiva

Vist l’èxit de convocatòria que té aquest cicle de dinars, la Unió Empresarial de l’Anoia ja preparar el proper dinar. Serà el dimecres dia 19 de juny a la finca Can Macià (Òdena) i comptarà amb la ponència de Joan Font i Fabregó, fundador i president i director general del Grup Bon Preu, empresa catalana del sector de l’alimentació fundada l’any 1974. Cinquanta anys després de la seva fundació, Grup Bon Preu compta amb gairebé 200 establiments arreu de Catalunya.

Les inscripcions per assistir al Dinar amb Perspectiva amb Joan Font i Fabregó ja estan disponibles El preu per a associats a l’entitat és de 55€ i per a no associats, de 70€. L’acte és obert a tothom que vulgui assistir-hi, prèvia inscripció.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.