Més d’una trentena d’empresaris anoiencs finalitzen la formació en programes per a directius amb UEA i EADA

13.06.2018

Més d’una trentena d’empresaris anoiencs han gaudit de la formació en programes adreçats a directius, desenvolupats en col·laboració entre la Unió Empresarial de l’Anoia i l’escola de negocis EADA. Una clara aposta per la formació executiva d’alta qualitat al territori, i que d’aquesta manera, s’ha ofert l’oportunitat als empresaris de la comarca de formar-se sense haver-se de desplaçar a Barcelona.

Aquests programes de formació han servit per millorar habilitats i coneixements als empresaris i empresàries i que, per tant, arribin a ser més competitius en el món empresarial. Els programes adreçats per a directius han estat els següents: Management Development Programme i el Programa de Desenvolupament de Lideratge. En el cas del programa de MDP -en el qual s’ha realitzat la 3a edició- els assistents han rebut les eines per obtenir una visió global i estratègica de les necessitats de l’organització a mitjà i llarg termini per mantenir i augmentar la seva competivitat. Per l’altra banda, el cas del Programa PDL ha ajudat als alumnes a desenvolupar el seu autoconeixement personal per liderar els seus equips de manera efectiva i amb un gran impacte en els resultats.

El passat divendres 8 de juny, es va realitzar la cloenda dels dos programes al Campus Universitari d’Igualada. Aquests progrmaes han estat possibles també amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i amb la cooperació del Campus Universitari d’Igualada. En tots dos programes s’ha fomentat el networking entre els assistents, facilitant també, la creació de relacions de negocis entre ells.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.