Més d’una vuitantena d’assistents al 4t Dinar amb Perspectiva de la Unió Empresarial de l’Anoia

03.07.2024

Èxit d’assistència a la celebració del 4t Dinar amb Perspectiva de la Unió Empresarial de l’Anoia, un cicle de dinars que són a la vegada, un escenari per enfortir i crear contactes i relacions de negoci, al voltant de ponents de prestigi per conèixer temes d’interès econòmic i empresarial.

Aquest 4t Dinar amb Perspectiva va tenir lloc el passat dimecres 19 de juny de 2024 a Can Macià (Òdena) i va comptar amb la ponència del sr. Joan Font i Fabregó. Nascut a Torelló, Osona, és el fundador, president i director general del Grup Bon Preu, empresa catalana del sector de l’alimentació, fundada el 1974. Cinquanta anys després de la seva fundació, Grup Bon Preu compta amb gairebé 200 establiments arreu de Catalunya.

Amb “Com competir entre gegants”, el president del grup Bon Preu va exposar quina és la trajectòria empresarial de Grup Bon Preu, grup referent en el sector de l’alimentació, compromesa amb les persones i el territori. El seu propòsit és facilitar el dia a dia dels seus clients, oferint serveis bàsics i quotidians en l’alimentació, amb Bonpreu i Esclat i BonpreEsclat supermercat online -destacats per oferir un ampli assortit en fresos i especialitats (carn, fruita, formatge, embotits, peix i fleca) i en sec; basats en la qualitat i la proximitat dels seus productes; carburants amb EsclatOil i energia a través de la comercialitzadora elèctrica, BonpreuEsclat Energia.

En aquesta conferència, el sr. Font va compartir a l’empresariat anoienc les fites, els reptes estratègics del grup, i també les inquietuds, compartides pel món empresarial: les traves burocràtiques i la dificultat de trobar personal. Això no obstant, el sr. Font va posar en valor l’equip humà del grup, i l’aposta d’aquest per la formació, la sostenibilitat i l’adopció de les noves tecnologies com la IA per ser més competitius.

L’acte va finalitzar amb un dinar a peu dret per afavorir el networking i l’intercanvi d’impressions. El 4t Dinar amb Perspectiva va comptar amb el patrocini de Servisimó i amb l’assistència de més de 80 persones, entre les quals, empresaris/es, directius/ves i autoritats polítiques.

POTS VEURE TOTES LES IMATGES, AQUÍ

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.