Més oportunitats i més serveis pels socis de la UEA i La Veu de l´Anoia

30.09.2014

La renovació del conveni entre la Unió Empresarial de l’Anoia i La Veu de l’Anoia, que té per objectiu fer difusió i promocionar l’actualitat d’empresa promocionant el sector empresarial de la comarca, amplia els serveis i els avantatges de les empreses associades i ofereix, als subscriptors de La Veu, avantatges en els serveis i productes que aquestes tenen.

Amb aquest nou conveni els associats a la UEA compten amb un ventall més ampli de serveis, especialment important és la possibilitat de passar a formar part del club de subscriptors, podent oferir a més d’un miler de subscriptors ofertes i preus preferencials en productes i serveis. Així doncs, totes les empreses associades que vulguin arribar a aquesta àmplia cartera de públic, poden oferir un producte o servei a un preu preferencial per a tots els subscriptors de La Veu. D’aquest intercanvi els subscriptors a La Veu se’n veuen beneficiats ja que podran comptar amb bons descomptes de preus i serveis de qualitat.

El conveni contempla altres beneficis per ambdues parts.

– Els associats que es subscriguin aquest any a La Veu tenen dos mesos de subscripció gratuïta.

– Tots els associats tenen un 15% de descompte en els espais publicitaris de La Veu i

– 30€ de descompte als associats que vulguin formar part de la Guia Anoia.

Per qualsevol dubte sobre els detalls del conveni podeu posar-vos en contacte amb la UEA al 938052292.

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.