Més oportunitats i més serveis pels socis de la UEA i La Veu de l´Anoia

30.09.2014

La renovació del conveni entre la Unió Empresarial de l’Anoia i La Veu de l’Anoia, que té per objectiu fer difusió i promocionar l’actualitat d’empresa promocionant el sector empresarial de la comarca, amplia els serveis i els avantatges de les empreses associades i ofereix, als subscriptors de La Veu, avantatges en els serveis i productes que aquestes tenen.

Amb aquest nou conveni els associats a la UEA compten amb un ventall més ampli de serveis, especialment important és la possibilitat de passar a formar part del club de subscriptors, podent oferir a més d’un miler de subscriptors ofertes i preus preferencials en productes i serveis. Així doncs, totes les empreses associades que vulguin arribar a aquesta àmplia cartera de públic, poden oferir un producte o servei a un preu preferencial per a tots els subscriptors de La Veu. D’aquest intercanvi els subscriptors a La Veu se’n veuen beneficiats ja que podran comptar amb bons descomptes de preus i serveis de qualitat.

El conveni contempla altres beneficis per ambdues parts.

– Els associats que es subscriguin aquest any a La Veu tenen dos mesos de subscripció gratuïta.

– Tots els associats tenen un 15% de descompte en els espais publicitaris de La Veu i

– 30€ de descompte als associats que vulguin formar part de la Guia Anoia.

Per qualsevol dubte sobre els detalls del conveni podeu posar-vos en contacte amb la UEA al 938052292.

 

 

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.