MGC Mútua: implicació i compromís amb el teixit empresarial anoienc

12.06.2024

MGC Mútua, amb oficina a Igualada, renova un any més, l’acord de col·laboració amb la patronal anoienca amb l’objectiu de donar suport  als diferents escenaris i esdeveniments empresarials que ajuden a la dinamització del teixit empresarial, un acció que consolida i fa créixer les empreses i autònoms de l’Anoia. Aquest fet ratifica la línia d’implicació i compromís d’MGC Mútua amb l’entitat empresarial per tal de donar suport a les accions que es realitzen a la comarca de l’Anoia.

Guillermo Padrisa Sánchez, Director de Mutualistes i Institucions d’MGC Mútua, manifesta la importància de donar suport a accions i trobades empresarials de la patronal, i  reconeix que la UEA “és una patronal referent a la Catalunya Central que està al costat dels emprenedors i emprenedores, empresàries i empresaris”, mostrant en aquest sentit, l’aposta de la Mútua i l’associació empresarial per la competitivitat del territori.

Com a mostra d’aquest fet, MGC Mútua continua donant suport als escenaris que organitza la UEA, ja sigui a través d’esdeveniments i/o projectes que serveixen per fer networking, posar en comú experiències i exposar casos d’èxit, tot un seguit d’accions que permeten la dinamització econòmica del territori, però també, del reconeixement empresarial i emprenedor d’aquest. En aquest sentit, MGC Mútua ha estat present i ho farà en escenaris com la Nit Empresarial UEA, el Fòrum Empresarial de l’Anoia, el Meeting UEA Inquieta, i la revista UEA Magazine -que dona visibilitat al teixit empresarial-, entre altres dinàmiques i accions que serveixin d’escenaris d’innovació i transformació empresarial.

MGC Mútua

MGC Mútua es distingeix per una sèrie de valors que la diferencien totalment de les companyies mercantils, destinant els beneficis obtinguts a l’ampliació i millora de les cobertures i serveis. A més, desenvolupa una política de prevenció sostinguda i constant, promocionant un estil de vida saludable. La seva missió és oferir avui i garantir per al futur assegurances personals de qualitat en les millors condicions i en benefici exclusiu del conjunt dels seus socis, únics propietaris de l’entitat. Des dels seus inicis és fidel als valors que la defineixen com a mútua són: esforç, il·lusió, compromís, transparència i confiança.

Aquests valors han unit a les dues entitats, MGC Mútua i UEA, any rere any, com a base en el reconeixement, el respecte, la confiança, la col·laboració participativa, així com també, el valor compartit per les persones, convertint tots aquests factors en clau.  Una col·laboració sòlida que promou el benestar de la comunitat local, aspirant a aportar més valor i fomentant accions de desenvolupament socioeconòmic al territori anoienc.

MGC Mútua es va constituir el 1982 i té la seva seu a Barcelona, i la seva oficina d’Igualada és al passeig Verdaguer. MGC Mútua amb les seves seus arreu de Catalunya ofereix espais a les empreses, autònoms per fer reunions, a més amb l’objectiu d’oferir un millor serveis als mutualistes en breu,  l’oficina d’Igualada ofereix tot un seguit de serveis especialitzats, com ara un nou consultori mèdic que oferirà les especialitats de Medicina General i de Nutrició i Dietètica, i Psicologia a partir del setembre.

Els productes i serveis que ofereix MGC Mútua als empresaris i autònoms de l’Anoia són diferenciats i amb garantia, per més informació www.mgc.es

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.