Miquel y Costas farà una inversió milionària a la seva paperera de Capellades

03.07.2024

El grup Miquel y Costas -empresa associada a la UEA- invertirà 120 milions d’euros en millores tecnològiques i logístiques en els pròxims tres anys. La paperera anoienca va presentar recentment el seu nou pla pel període 2024-2026 que contempla noves adquisicions i ampliar també la seva cartera de productes.

El pla inversor pel període 2024 – 2026 afecta les diferents fàbriques del grup. L’empresa ha explicat que aquest projecte té com a objectiu “potenciar” nous productes, desenvolupar les infraestructures que facilitin el creixement i impulsar programes mediambientals que fomentin la descarbonització i redueixin costos.

Dels 120 milions, gairebé la meitat (57 milions) seran per a millores tecnològiques de la maquinària. En aquest apartat Miquel y Costas preveu ampliar la fàbrica de Capellades, on produeix paper de fumar, entre altres, i construir-hi un magatzem automàtic. Fins a 38 milions seran per a millores logístiques per a tenir més superfície d’emmagatzematge i 25 milions es destinaran a mesures per reduir els consums d’aigua i avançar en la descarbonització de la producció.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.