Mònica Mendoza, speaker internacional, ponent d’un seminari de vendes organitzat per la UEA

17.01.2019

La Unió Empresarial de l’Anoia continua amb la seva línia de treball d’aportar i generar coneixement, per a la vegada, retenir el talent a la comarca. I és que amb la seva missió i objectiu de formar a les empreses i als i les treballadores de la comarca per millorar la competivitat de l’Anoia, l’entitat organitza un nou seminari enfocat, aquest cop, al tancament de vendes.

Aquest curs serà impartit per Mònica Mendoza, una de les conferenciants més sol·licitades en temes d’estratègia comercial i vendes, speaker internacional i nomenada com una de les Top 100 Conferenciants més importants a Espanya. En l’actualitat, Mendoza és la Directora General de la Consultoria de Vendes Energivity Consulting SL, i en aquest sentit, a través de “Tècniques de Tancament de Vendes” oferirà la seva experiència i expertesa en aquest àmbit. Mendoza és llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Programa en Direcció de Vendes per EADA i de Creixement d’empreses per IESE. Sales Trainning per Dale Carnegie i Certificada com Coach Comercial per CIE Barcelona. A més, actualment és professora associada a l’escola de negocis ESADE (Executive Master en Màrqueting i Vendes) i professora oficial del Col·legi d’Agents Comercials de Barcelona (COACB) i autora de diversos llibres.

Aquest seminari està dirigit a personal del departament comercial i brindarà les eines i els coneixements per tal de ser més eficients en l’activitat comercial i perquè els assistents a la formació siguin capaços de provocar compromisos en l’altra part negociant. El programa de formació inclou diversos temes com quina és la situació actual del mercat, quines són les motivacions de compra reals, quines són les fases de la venda, nocions bàsiques d’un CRM, com fer visites comercials eficients, com aplicar 7 tècniques de tancament total (sense que el client se senti pressionat), entre altres.

Aquesta nova formació tindrà lloc el proper dimarts 12 de febrer i tindrà una durada de 8 hores: de 9h a 14h i de 15h a 18h. Inscripcions a: formacio@uea.cat / 938052292. Més informació

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.