Mútua General de Catalunya, patrocinadora de la 19a Nit Empresarial UEA

17.06.2019

Mútua General de Catalunya torna a revalidar la seva implicació i compromís amb la Unió Empresarial de l’Anoia i la comarca. Prova d’això és que repeteix com a patrocinador de la 19a Nit Empresarial UEA. La Nit Empresarial és un esdeveniment que permet a les empreses patrocinadores reforçar la seva implicació en el món empresarial, i promocionar de manera directa la seva marca, a més d’obtenir una visibilitat destacada.

En aquest sentit, una edició més, Mútua General de Catalunya -amb oficina a Igualada- i entitat asseguradora especialitzada en la branca d’assistència sanitària torna a patrocinar la Nit Empresarial, un fet que ratifica la seva línia d’implicació i compromís amb l’entitat empresarial per tal de donar suport a les accions que es realitzen a la comarca de l’Anoia.

Nit Empresarial UEA

La 19a Nit Empresarial UEA tindrà lloc el proper dijous dia 20 de juny, al Pavelló d’Esports Les Comes d’Igualada. Aquest esdeveniment és l’escenari per reconèixer la tasca dels empresaris i emprenedors de la comarca a través dels Premis UEA. La Nit Empresarial s’ha convertit en una cita de referència del calendari empresarial i en un punt de trobada que aprofita l’ocasió per fer networking i posar en comú experiències en un ambient distès. L’edició d’enguany té com a missatge “Tu ets la unió”, un missatge que vol plasmar i té com a missió donar veu a l’empresari, a les persones que anònimament estan dia a dia, davant dels seus projectes i les seves empreses, així com també, agrair la seva implicació i confiança que diàriament dipositen amb l’entitat.

Mútua General de Catalunya es distingeix per una sèrie de valors que la diferencien totalment de les companyies mercantils, destinant els beneficis obtinguts a l’ampliació i millora de les cobertures i serveis. A més, desenvolupa una política de prevenció sostinguda i constant, promocionant un estil de vida saludable. La seva missió és oferir avui i garantir per al futur assegurances personals de qualitat en les millors condicions i en benefici exclusiu del conjunt dels seus socis, únics propietaris de l’entitat. Des dels seus inicis, Mútua General de Catalunya és fidel als valors que la defineixen com a mútua: esforç, il·lusió, compromís, transparència i confiança. La Mútua General de Catalunya es va constituir el 1982 i té la seva seu a Barcelona. A Igualada disposen d’oficina pròpia situada al Passeig Mossèn Jacint Verdaguer, número 44. Per a més informació: www.mgc.es

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.