Mútua General de Catalunya, patrocinadora del Sopar Empresarial UEA

24.05.2017

Mútua General de Catalunya, amb oficina a Igualada, serà empresa patrocinadora del Sopar Empresarial de l’Anoia, que tindrà lloc el dijous 6 de juliol. Un esdeveniment que any rere any ha anat adquirint més prestigi fins a esdevenir una de les trobades empresarials més importants de la Catalunya Central. L’autèntica festa del sector empresarial anoienc, en què els protagonistes són les empreses, i en el transcurs de la qual s’entreguen els Premis UEA.

L’entitat asseguradora especialitzada en salut patrocinarà un any més la nit empresarial de l’Anoia seguint la seva línia d’implicació al territori i compromís amb l’entitat empresarial amb la voluntat de donar suport a les accions que es realitzen a la comarca.

Mútua General de Catalunya es distingeix per una sèrie de valors que la diferencien totalment de les companyies mercantils, destinant els beneficis obtinguts a l’ampliació i millora de les cobertures i serveis. A més, desenvolupa una política de prevenció, sostinguda i constant, promocionant un estil de vida saludable.
La seva missió és oferir avui i garantir per al futur assegurances personals de qualitat en les millors condicions i en benefici exclusiu del conjunt dels seus socis, únics propietaris de l’entitat. Des del seus inicis és fidel als valors que la defineixen com a mútua: esforç, il·lusió, compromís, transparència i confiança.

Interès en patrocinar el Sopar UEA
El Sopar UEA és una nit que permet a les empreses patrocinadores, reforçar la seva implicació en el món empresarial, i promocionar de manera directa la seva marca, a més d’obtenir una visibilitat destacada i diferenciada de la resta. Tota empresa interessada en vincular-se a aquest esdeveniment com a patrocinador es pot informar a uea@uea.cat.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.