Neix la XACIC, la Xarxa de Concessionaris d´Igualada i Comarca

03.06.2016

Concessionaris i tallers oficials s'organitzen per treballar pel sector amb el suport i l'acompanyament de la Unió Empresarial de l'Anoia

Confiança, servei i qualitat. Aquests són els valors sota els que neix la Xarxa de Concessionaris d’Igualada i Comarca, una agrupació de tots els concessionaris i tallers oficials de l’Anoia amb la voluntat de fer pinya com a sector, fer front comú i aconseguir visibilitat com a comarca de motor amb concessionaris i serveis de qualitat. Els representants dels concessionaris oficials, coordinats per la UEA, han estat reunint-se en diverses jornades de treball des del mes de març, i fruit de la posada en comú de necessitats i problemes compartits, van prioritzar una serie d’accions de les quals la creació del grup és el primer pas en ferm. A partir d’aquí com a grup tenen moltes ganes de treballar per posicionar-se com un referent dins l’Anoia i de cara als consumidors de la Catalunya Central.

La Unió Empresarial de l’Anoia acompanya i coordina aquest nou ens en la seva tasca de dinamització de sectors i la preocupació de l’entitat per aconseguir que a les empreses de l’Anoia, sigui quina sigui la seva activitat, els vagi millor.

L’origen

La inquietud del sector i la voluntat de fer pinya va sorgir en el Forum Empresarial UEA de Concessionaris de la comarca, que es va celebrar amb el suport i a les instal·lacions del Campus Motor Anoia. En aquesta trobada es va posar de manifest necessitat de fer front comú, la mancança de personal format qualitativament en l’àmbit del motor i la manca de visibilitat com a comarca de motor en relació amb la resta de Catalunya.

La XACIC, nascuda d’aquesta inquietud, la conformen el Grup Garatge Montserrat, Angel Motors Anoia, Sarauto, Motor Tech, Eix Motor, Servisimó, Futurauto, Joan San José Automòbils, Ramon Solsona, Rosich Motors, REMM Guitart, DABSA, Nissan Santi Enrique, Tallers Montoliu i Autosuministres Motor.

La XACIC al REC.0

La primera de les accions que la XACIC farà per donar-se a conèixer és participar divendres i dissabte al REC.0 sortejant entre tots els que passin per l’estand d’informació de la Pl.de la Creu, cinc cursos de conducció segura al Parcmotor de Castellolí, un dels actius del motor de l’Anoia que els membres de la XACIC creuen que s’ha de potenciar. A partir d’aquí tenen en ment diverses propostes i accions enfocades als clients, amb ofertes i descomptes i serveis de valor afegit.

Participa-hi!

(fes click a la imatge i envia’ns les teves dades, nom i correu electrònic)

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.