New York Institute afiliada a l’associació empresarial mundial BNI

18.05.2023

New York Institute, empresa associada a la UEA des del 2010, fa un pas endavant per afiliar-se en una nova associació empresarial mundial anomenada BNI (Business Network International). El BNI és un col·lectiu d’empresaris en el qual  col·laboren amb l’objectiu de generar sinergies i contactes, amb una trajectòria de 39 anys.

Al BNI només hi pot entrar una sola empresa de cada sector, per tant, hi ha exclusivitat. En aquest sentit, l’acadèmia d’idiomes New York Institute té l’exclusivitat quant al sector d’idiomes dins el grup BNI Igualada. Aquest fet s’aplica a la resta de professions i empreses. Cada activitat queda bloquejada, deixant així, a la seva competència fora del grup. Els membres del BNI compten amb el NYI pels seus serveis i ells disposen dels seus, d’aquesta manera, els seus negocis creixen i s’enriqueixen. D’aquesta manera, NYI pot continuar posicionant-se com a referent per ajudar amb classes d’anglès per a totes les edats: preparació d’exàmens oficials, servei de traducció, d’intèrpret o estades a l’estranger.

Per a la directora del NYI, Elisabet Seuba, el fet de formar part tant de la UEA com del BNI: “Ens ajuda a ser més forts, ja que la suma d’esforços multiplica. Des del New York Institute estem molt orgullosos com a escola d’estar associats a la UEA i al BNI”.

www.elisabetseuba.com

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.