Nou número de la UEA Magazine

06.04.2022

La Unió Empresarial de l’Anoia publica el nou número de la revista UEA Magazine, la revista econòmica i empresarial de referència de la comarca.

En l’actualitat, s’ha publicat el número 54 d’aquesta capçalera impresa i digital.

En aquest nou número hi trobaràs:

  • V Fòrum Empresarial de l’Anoia
  • Empoderades – Un especial de les dones directives, empresàries i professionals de la comarca. També un reportatge sobre la història d’aquest lideratge de l’Anoia; i el V Meeting UEA Inquieta
  • Entrevista a Emma de Llanos, directora dels programes de Recursos Humans, Executive Education, EADA Business School.
  • Entrevista a Jordi Marcé Termes, regidor de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada
  • Reportatge d’Intarex SAP Partner: Tot el que necessites saber sobre el Kit Digital
  • Reportatge d’English&Tea: 15 anys ensenyant ii fent gaudir i créixer als seus alumnes.

Informació de la UEA Magazine

La UEA Magazine és la revista econòmica i empresarial de referència de la comarca de l’Anoia, editada i publicada per la Unió Empresarial de l’Anoia: s’hi publiquen articles d’opinió, reportatges, informació sobre les empreses, actualitat empresarial, i tota la informació de les activitats de l’entitat. La revista es publica de forma impresa i digital. La UEA Magazine forma part de l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català), un fet que permet que la UEA Magazine tingui molta més visibilitat i ressò, tenint visibilitat per tot Catalunya gràcies a aquest suport i a la integració de la plataforma iQuiosc.cat

La UEA Magazine es publica cada 4 mesos amb una tirada de 1.500 exemplars que es distribueixen gratuïtament a les empreses de l’Anoia, el Bages, Baix Llobregat, Conca de Barberà, La Segarra, entre altres comarques, i també a institucions i associacions.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.