Nou servei de consultoria de negoci i màrqueting digital

18.05.2023

Des d’Instint exposen que cada cop, estan rebent més negocis que els hi diuen amb preocupació que no estan tenint prou visites a la pàgina web o botiga online, i que nos saben com atraure els seus clients potencials. El diagnòstic és clar: estan duent a terme accions sense haver definit cap estratègia prèvia.

Si la vostra marca està deambulant sense rumb per l’oceà digital, és molt possible que necessiteu una consultoria de negoci i màrqueting digital per assolir els vostres objectius i augmentar vendes.

Instint ha creat un nou servei de consultoria de negoci i màrqueting personalitzades, on estudien l’estat actual de la comunicació, de la marca i de negoci, i ajuden a definir tots els passos que cal seguir per determinar accions orientades 100% a resultats.

www.instint.net

Altres notícies

Sofamel, guardonada als premis CEPYME 2023

Sofamel, guardonada als premis CEPYME 2023

L’empresa anoienca i associada a la UEA, Sofamel, va ser guardonada el passat 29 de gener en l’entrega de la Xa edició dels Premis Cepyme 2023. Aquests prestigiosos premis són atorgats per la Confederació Espanyola de la Petita i Mitjana Empresa (CEPYME), els quals...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.