Nova oportunitat per als autònoms

21.04.2015

Aquest dimarts al matí s’ha presentat a la seu de la Unió Empresarial de l’Anoia la plataforma UEA autònoms, un nou servei per als professionals freelance.

Davant de la situació de vulnerabilitat i amb la finalitat de defensar els interessos dels professionals autònoms, la Unió Empresarial de l’Anoia impulsa aquest nou servei exclusiu on els integrants que en formen part poden intercanviar experiències, expressar propostes, fer un front comú i crear projectes conjunts.

El president de l’entitat, Blai Paco, ha destacat que ‘els autònoms són una part molt important del teixit empresarial, a la comarca de l’Anoia n’hi ha més de 8000′ i la tendència continua en línia ascendent ja que són moltes les persones que opten per establir-se per compte propi com a possible sortida laboral.

Els autònoms són doncs, un col·lectiu amb un pes específic important, per això UEA autònoms té per objectiu ‘ajudar a dinamitzar i potenciar el sector creant una xarxa de contactes entre empreses i autònoms’. El president de la Unió Empresarial de l’Anoia també apunta que ‘la competitivitat de les empreses s’aconsegueix disposant de perfils necessaris i sovint aquests perfils s’han de buscar a fora de l’empresa, entre el col·lectiu de professionals independents’.

SERVEIS I AVANTATGES
Es tracta d’una plataforma per donar facilitats al col·lectiu de professionals lliures a l’hora de desenvolupar les seves tasques empresarials i on els integrants que en formin part puguin intercanviar experiències, expressar propostes, fer un front comú i crear projectes conjunts.

UEA Autònoms ofereix a tots els professionals independents de la comarca diversos serveis com informació seguiment i assessorament, atenció personalitzada, ús de les instal·lacions, descomptes i accés preferent a formació i activitats de la UEA, una borsa de treball exclusiva per freelance, i un espai de coworkig per que els professionals puguin tenir el seu espai/despatx compartit amb serveis a l’abats i altres professionals a la vora, amb qui tirar endavant projectes conjunts.

Per conèixer en detall tots els serveis i avantatges d’UEA autònoms s’ha creat un espai propi a la pàgina web d’UEA.

Tots els autònoms que tinguin interès en conèixer aquest nou servei poden contactar amb la Unió Empresarial al 93 8052292 o bé al correu uea@uea.cat.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.