Nova temporada de l’Espai Empresa, el programa radiofònic de la UEA

13.09.2022

Aquest dimarts dia 13 de setembre s’ha encetat una nova temporada de l’Espai Empresa, el programa de Ràdio Igualada de la Unió Empresarial de l’Anoia.

A través d’aquest programa, s’entrevisten a empreses o professionals de diversos sectors; es fa ressò i visibilitat del teixit empresarial, i de tots aquells temes d’interès i d’actualitat que giren al voltant del món econòmic, industrial i empresarial.

El programa està conduït pel periodista de Ràdio Igualada, Aitor Centelles, i la responsable del Departament de Comunicació de la UEA, Bet Altarriba.

Aquest programa s’ha emès de forma ininterrompuda des de 2009. S’emet en directe, cada 15 dies (dimarts) de 9h a 9:15h, a través de www.radioigualada.cat o al 103.2 FM

Si vols participar al programa, pots escriure’ns un correu a bet@uea.cat

Aquí pots escoltar els últims programes. No t’ho perdis!

Altres notícies

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Origen de l’obligació El  passat 28 de desembre de 2022 es va publicar al  BOE el nou Reial Decret 1055/2022 d'envasos i residus d'envasos, que inclou l'obligació de la Responsabilitat Ampliada del Productor per als envasos industrials i comercials, així com altres...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.