Ondulados Carme i la Fundació UEA estrenyen llaços per col·laborar amb els projectes socials adreçats a joves i col·lectius estratègics pel desenvolupament de la comarca

17.06.2024

L’empresa Ondulados Carme, ubicada a Santa Margarida de Montbui, ha fet una aposta ferma per impulsar els projectes socials que la Fundació UEA té en marxa, a través d’un conveni de col·laboració entre les dues parts.

L’empresa, especialitzada en la fabricació de planxa de cartró ondulat per a embalatge i altres usos, creu fermament amb la necessitat de vetllar pel desenvolupament de la comarca a través d’acompanyar col·lectius  estratègics com són els joves, els futur professionals, així com les persones que estan en situació d’atur.

Així, la col·laboració de Onduladors Carme  permetrà a la fundació poder  treballar les diverses accions vinculades fomentar les vocacions industrials, l’ocupació i l’emprenedoria, creant vincles i xarxa amb altres entitats, organismes i institucions de la comarca.

Amb aquesta implicació, Ondulados Carme amb gairebé 60 anys de trajectòria i arrelament a la comarca, referma el compromís de l’organització amb el territori, per a la millora social, econòmica i mediambiental de la societat i el seu entorn.

La signatura d’aquest conveni de col·laboració es va formalitzar per part de Toni Vila, director general de l’empresa i per Joan Mateu, president de la Fundació Unió Empresarial de l’Anoia.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.