Parcmotor Castellolí acollirà la XIIa. edició del Sopar de l� Empresari

24.05.2011

EL President de la Unió Empresarial de l´Anoia , Ramon Felip, i la Secretària General de la UEA, Xussi Muñoz han presentat avui en roda de premsa la XIIa edició del Sopar de l´Empresari que se celebrarà el proper 7 de juny al circuit de ParcMotor Castellolí.
Ramon Felip ha explicat que ParcMotor és una oportunitat pel territori, un factor diferencial respecte la resta del país que ens pot aportar valor afegit a la Comarca. Felip ha destacat la rellevància del món del motor en el nostre país, amb molta afició i importants campions del món; “El circuit pot atreure importants inversions ja que el polígon industrial juntament amb el futur campus del motor ha de ser un pol d´atracció per a les empreses relacionades amb el món del motor, a més aquestes empreses disposaran d´un circuit al costat que permet experimentar i innovar”.
El President de la UEA ha mostrat el seu entusiasme en aquesta nova edició del Sopar que enguany presidirà Artur Mas i que de ben segur atraurà un bon nombre d´assistents .

Per la seva banda la Secretària General de la UEA, Xussi Muñoz, ha explicat el desenvolupament de l´acte que s´iniciarà amb diversos recorreguts al llarg del circuit per tal que els assistents puguin gaudir conduint sense límit de velocitat. Per a participar-hi només cal reserva prèvia trucant a les oficines de la UEA.
Xussi Muñoz ha comentat que en decurs de l´acte es farà el lliurament dels Premis UEA a les següents categories: premi TIC a la implantació dels Sistemes d´Informació , premi a l´Empresa Socialment Responsable , Premi al Gremi o Institució , Premi a la Capacitat Emprenedora i Premi a la Trajectòria Empresarial. També ha recordat que les empreses encara tenen l´oportunitat de presentar les seves candidatures ja que el proper dia 27 de maig finalitza el termini de presentació. L´acte finalitzarà amb el Sopar Networking per tal de facilitar el contacte entre les persones assistents.
Muñoz ha remarcat que el Sopar és un acte de promoció del territori per vendre la nostra comarca al món. També ha destacat que en l´esdeveniment hi participaran un grup d´empreses relacionades amb el món del motor que han estat convidades per la UEA per tal que coneguin el ParcMotor i s´impliquin en el projecte.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.