Pedro Nueno, proper convidat als “Dinars amb Perspectiva” de la Unió Empresarial de l’Anoia

29.01.2024

La Unió Empresarial de l’Anoia prepara un nou “Dinar amb Perspectiva”, un cicle de dinars que són a la vegada, un escenari per enfortir i crear contactes i relacions de negoci, al voltant de ponents de prestigi per conèixer temes d’interès econòmic i empresarial, però també, altres temes d’actualitat.

El proper convidat serà Pedro Nueno. Pedro Nueno és arquitecte tècnic, enginyer industrial i doctor en Administració d’Empreses per la Universitat de Harvard. És professor del Departament d’Iniciativa Emprenedora a IESE. Va ser fundador -i és actualment president honorari- de la Xina Europe International Business School, escola líder de direcció d’empreses a Àsia amb seus a Xangai, Beijing, Shenzehen, Accra i Zurich. Durant sis anys (2005-2011) va formar part del Visiting Committee de la Harvard Business School. Ha estat membre del Consell de moltes empreses d’Espanya, Estats Units i altres països.

És fundador de Finaves, el fons de capital de risc basat en l’IESE que ha impulsat més de 60 empreses amb més de 10.000 llocs de feina directa en total. Les seves àrees d’interès comprenen la iniciativa emprenedora, la creació de noves empreses, la gestió global, la direcció de tecnologies i innovació.

És autor de 26 llibres traduïts a diferents idiomes, sobre temes de reestructuració, innovació i iniciativa emprenedora. Ha rebut nombroses distincions com la Creu de Sant Jordi (2003), l’Outstanding Contribution Award del Govern de Xina (2014), la Encomienda de Número de la Orden de Isabel la Católica (2015). L’any 2016 va ser nombrat Membre d’Honor del Consell Superior de Doctors i Doctores Honoris Causa per la seva labor acadèmica i empresarial i l’any 2019 va ser investit com Acadèmic Numerari de la Reial Acadèmia Europea de Doctors.

Amb “L’evolució de l’economia global”, el professor aprofundirà en les perspectives econòmiques globals i donarà eines i consells a les empreses assistents sobre el que haurien de fer.

El proper “Dinar amb Perspectiva” tindrà lloc el proper dijous dia 22 de febrer del 2024 al restaurant Mas dels Vivencs (La Pobla de Claramunt). L’esdeveniment està patrocinat per Servisimó. El preu per a associats a la UEA és de 55 € i per a no associats és de 70€. L’acte és obert a tothom que vulgui assistir-hi. Inscripcions, aquí.

 

Consulta les galeries dels altres Dinars amb Perspectiva

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.