Problemes amb internet, cobertura mòbil i telecomunicacions?

10.06.2014

L’estat de les telecomunicacions a la comarca de l’Anoia és bastant precària. Polígons sense internet, manca d’ADSL, necessitat d’antenes per radioenllaç, pressuposots desorbitats per accedir a la fibra òptica, falta de cobertura mòbil en zones industrials i d’oficines….

Moltes de les empreses de la nostra zona es troben amb aquest i altres problemes, i la Unió Emrpesarial de l’Anoia està treballant per trobar una solució.

Si la teva empresa es troba amb algun problema relacionat amb les telecomunicacions, internet, fibra òptica, cobertura de mòbil…. posa’t en contacte amb nosaltres, informa’ns de què no funciona i quines són les necessitats de la teva empresa i vetllarem per aconseguir-ho.

Digues, què necessites?

Pots enviar-nos un correu electrònic a anna@uea.cat o bé trucar-nos al 938052292.

Fent pinya som més forts, i els problemes d’uns quants esdevenen les necessitats de tots.

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.