Programa 30 PLUS – 4a edició

12.01.2021

La Unió Empresarial de l’Anoia impulsa una nova edició del programa 30 PLUS que ofereix contractació subvencionada a les empreses per inserir persones majors de 30 anys.

Les empreses que contracten a una persona dins el programa 30 PLUS tenen dos beneficis directes:

  • Les persones són formades a mida de les necessitats del lloc de treball
  • Les empreses reben una subvenció equivalent al SMI (o a la part proporcional de les hores treballades) durant un període de 6 a 9 mesos

La Unió Empresarial de l’Anoia acompanya a les empreses que vulguin contractar dins el programa 30 PLUS durant tot el procés:

  • S’encarrega de la preselecció del candidat adequat a l’oferta de feina de l’empresa
  • Gestiona el pla de formació del treballador segons les indicacions de l’empresa
  • Assessora en tot moment a l’empresa sobre els tràmits per a la contractació
  • Prepara la documentació perquè l’empresa pugui sol·licitar la subvenció, i una vegada

Aquesta és la 4a edició del Programa 30 PLUS que s’organitza des de la Unió Empresarial de l’Anoia amb unes estadístiques molt positives. Quasi el 40% dels contractes van prorrogar-se una vegada vençut el període de contractació subvencionada.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal – Ministerio de Trabajo y Economía Social en el marc del Programa SOC-30 Plus regulat per Ordre TSF/132/201, de 30 de juliol.

Per a més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb la UEA:

– Laura Farré – femocupacio@uea.cat

– Pilar Moreno – pilar@uea.cat

Altres notícies

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

Anoia, patrimoni industrial – “La igualadina cotonera”

L'Anoia és vestigi i testimoni del seu passat industrial, territori i essència d'un imponent patrimoni industrial de llarga i reconeguda tradició, que avui dia reflecteix el que vàrem ser, el que som i el que ens projecta el futur. Des de la Unió Empresarial de...

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Obligació de registre en el Registre de Productors de Producte

Origen de l’obligació El  passat 28 de desembre de 2022 es va publicar al  BOE el nou Reial Decret 1055/2022 d'envasos i residus d'envasos, que inclou l'obligació de la Responsabilitat Ampliada del Productor per als envasos industrials i comercials, així com altres...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.