Quin impacte tenen les polítiques econòmiques del Banc Central Europeu sobre les PIMES?, jornada organitzada per la UEA

20.11.2018

La Unió Empresarial de l’Anoia, seguint amb el cicle de conferències d’estratègia empresarial, organitza per el proper divendres 30 de novembre una nova píndola sota el títol: L’impacte de les polítiques econòmiques del Banc Central Europeu sobre les PIMES.

La ponència anirà a càrrec del ponent, Àlex Font, Professor associat del Departament de Finances i Control de Gestió d’EADA, Analista Financer Internacional, que compta amb una àmplia experiència en la gestió de Patrimonis.

Àlex Font es centrarà en tres punts concrets: l’impacte de la política monetària al compte de resultats, l’impacte de la política fiscal al compte de resultats, i com una PYME pot cobrir-se davant els riscos propis de la seva gestió.

La conferència tindrà lloc el divendres 30 de novembre, de 9h a 11.30h, a la seu de la Unió Empresarial de l’Anoia. És un acte obert a tothom amb inscripció prèvia, i gratuït pels socis, 50 € pels no socis a l’entitat.

La Unió Empresarial de l’Anoia, en la seva missió d’ajudar a les empreses de la comarca a millorar la seva competitivitat, organitza des de principis d’any un cicle de conferències sobre Estratègia Empresarial. Les sessions, que es celebren de manera bimensual, són en format esmorzar, i tracten temàtiques com lideratge, vendes, branding, transformació digital, entre altres. A més, les sessions són un espai per debatre i compartir experiències i coneixements entre els directius de la comarca.

 

Altres notícies

Més d’una cinquantena de persones protagonitzen la primera Triangular d’empresàries i directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès, que tindrà segona edició a l’Anoia

Més d’una cinquantena de persones protagonitzen la primera Triangular d’empresàries i directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès, que tindrà segona edició a l’Anoia

Més d’una cinquantena de persones van protagonitzar la primera edició de la Triangular d’empresàries i directives de l’ACEB Suma, la UEA Inquieta i Dones d’Empresa. Aquesta primera trobada va estar organitzada per la comissió d’empresàries i directives de l’ACEB i la...

La 23a Nit UEA plasmarà la fortalesa del teixit empresarial

La 23a Nit UEA plasmarà la fortalesa del teixit empresarial

Amb “Som fortalesa”, la Unió Empresarial de l’Anoia organitza una nova edició de la Nit Empresarial UEA, l’acte de referència i reconeixement del sector econòmic i del teixit empresarial de la Catalunya Central: vint-i-tres anys de reconeixement, cohesió i aposta pel...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.