Reunió entre l’Ajuntament de la Torre de Claramunt i la UEA

09.02.2024

L’alcalde de la Torre de Claramunt, Jaume Riba Bayo, va rebre al president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Joan Mateu en una reunió. En aquesta trobada, es va poder conèixer la planificació actual del municipi en matèria econòmica, escoltar experiències positives de l’acompanyament del batlle pel creixement i especialització de les empreses actuals que estan ubicades a la Torre de Claramunt (empreses de referència del sector metall, paperer… entre altres) i on des de l’Ajuntament es dona suport a les empreses per poder-les ajudar en les necessitats d’inversió i millora.

El president de la UEA va agrair a l’alcalde per aquesta predisposició, ja que és de gran importància que l’administració estigui al costat de les empreses i que puguin tenir una atenció directa per ser més àgils; ja que el tràmit administratiu és on les empreses més dificultats tenen.

També Mateu va remarcar la necessitat de col·laboracions entre els municipis petits de l’Anoia per poder treballar de manera mancomunada serveis i la dinamització econòmica, ja que molts d’aquests municipis com la Torre de Claramunt compten amb empreses grans de referència, i petits tallers o comerços que s’han de consolidar i ajudar-les a créixer; i malauradament aquests municipis no tenen recursos per fer-ho.

Aquesta reunió es va valorar positivament per l’oportunitat de poder compartir visions de diferents àmbits i dimissions, i remarcar la importància que quan es marquin accions i projectes de territori es tinguin en compten cadascú dels municipis de l’Anoia que tenen activitat econòmica.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.