Reunió estratègica amb el Consell Comarcal de l’Anoia per treballar per la competitivitat de la comarca

20.11.2023

El passat divendres dia 17 de novembre, la Unió Empresarial de l’Anoia es va reunir amb el Consell Comarcal de l’Anoia.  En aquesta reunió van assistir-hi el president del Consell Comarcal, Jordi Parcerisas; el president de la UEA, Joan Mateu, i la secretària general i gerent, Paula Arias. Aquesta reunió tenia com a objectiu poder posar a disposició la UEA, la patronal de l’Anoia, al Consell Comarcal, amb tot un seguit d’accions que permetin dinamitzar l’economia de la nostra comarca, l’especialització de les persones treballadores i la generació d’ocupació 🤝🏻

També es va parlar de la necessitat de treballar conjuntament per la millora de les infraestructures i els serveis del territori. Una reunió molt positiva entre ambdues parts, i en la que es van marcar sinergies futures en benefici de la competitivitat i productivitat del teixit productiu local i de la societat.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.