Satisfacció i positivisme a l’Assemblea General Ordinària de socis de la UEA

06.03.2018

Aquest dimarts la Unió Empresarial de l’Anoia ha celebrat l’Assemblea General Ordinària Anual on s’ha presentat la Memòria UEA d’activitats i l’estat de comptes corresponents a l´any 2017, i també els projectes previstos per l’entitat per aquest any 2018.

Entre els projectes d’aquest any es va destacar el nou espai de Coworking que la UEA ha obert a la seves instal·lacions per a les persones que necessitin un espai de treball, la consolidació dels projectes ocupacionals (com el Fem Ocupació per a Joves o el projecte 30Plus), a més de seguir treballant la dinamització empresarial de manera sectorialitzada, creant noves taules transversals, com la dels Recursos Humans, revolució 4.0, entre altres, i seguir la dinàmica dels fòrums on les empreses en són partícips. També es va donar rellevància a la formació, un àmbit que segons el president de la UEA, Blai Paco, “hem de seguir treballant per fer que la formació per a directius sigui un element de diferenciació a la comarca”.

En la seva intervenció, Paco també va parlar del projecte d’Economia Circular que s’està treballant des de l’entitat, les empreses, i en col·laboració amb el Campus Universitari d’Igualada, i va afirmar que es tracta “d’un projecte pioner i que de ben segur a mig termini serà un exemple a reproduir en altres territoris”.

L’Assemblea General de la UEA va finalitzar amb satisfacció pels resultats obtinguts el 2017, i des de l’entitat s’espera seguir aquesta bona línia al llarg del 2018, comptant amb la il·lusió, el suport i la confiança de les empreses, entitats i associacions, i també de les diverses administracions.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.