Satisfacció i positivisme a l’Assemblea General Ordinària de socis de la UEA

06.03.2018

Aquest dimarts la Unió Empresarial de l’Anoia ha celebrat l’Assemblea General Ordinària Anual on s’ha presentat la Memòria UEA d’activitats i l’estat de comptes corresponents a l´any 2017, i també els projectes previstos per l’entitat per aquest any 2018.

Entre els projectes d’aquest any es va destacar el nou espai de Coworking que la UEA ha obert a la seves instal·lacions per a les persones que necessitin un espai de treball, la consolidació dels projectes ocupacionals (com el Fem Ocupació per a Joves o el projecte 30Plus), a més de seguir treballant la dinamització empresarial de manera sectorialitzada, creant noves taules transversals, com la dels Recursos Humans, revolució 4.0, entre altres, i seguir la dinàmica dels fòrums on les empreses en són partícips. També es va donar rellevància a la formació, un àmbit que segons el president de la UEA, Blai Paco, “hem de seguir treballant per fer que la formació per a directius sigui un element de diferenciació a la comarca”.

En la seva intervenció, Paco també va parlar del projecte d’Economia Circular que s’està treballant des de l’entitat, les empreses, i en col·laboració amb el Campus Universitari d’Igualada, i va afirmar que es tracta “d’un projecte pioner i que de ben segur a mig termini serà un exemple a reproduir en altres territoris”.

L’Assemblea General de la UEA va finalitzar amb satisfacció pels resultats obtinguts el 2017, i des de l’entitat s’espera seguir aquesta bona línia al llarg del 2018, comptant amb la il·lusió, el suport i la confiança de les empreses, entitats i associacions, i també de les diverses administracions.

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.