Servisimó i la UEA renoven l’acord de col·laboració per la competitivitat del territori i les seves empreses

27.03.2024

Aquest dimarts dia 26 de març de 2024, el gerent del concessionari Servisimó -que aglutina les marques Volkswagen, Audi i Skoda-, Francesc Pua; i el president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Joan Mateu, van renovar l’acord de col·laboració per plasmar la ferma aposta per la competitivitat del territori i del seu teixit empresarial.

Aquest acord permet desenvolupar tot un seguit d’accions impulsades per la Unió Empresarial de l’Anoia per tal de dinamitzar l’activitat empresarial i econòmica de la comarca com la 24a Nit Empresarial UEA, el VIII Fòrum  Empresarial de l’Anoia, el VIII el Meeting UEA Inquieta, la Trobada Triangular de Dones Empresàries i Directives del Berguedà, Garraf, Penedès i Anoia, i els Dinars amb Perspectiva.

Novament, Servisimó aposta, implicant-se activament, en el desenvolupament econòmic i empresarial del teixit anoienc des de fa 13 anys consecutius amb la complicitat de la patronal anoienca.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.