Servisimó, patrocinador de la 19a Nit Empresarial UEA

10.06.2019

Grup Servisimó -concessionari oficial de les marques Volkswagen, Audi i Skoda a Igualada- torna a revalidar la seva implicació i compromís amb la Unió Empresarial de l’Anoia i la comarca. Prova d’això és que és que repeteix com a patrocinador de la 19a Nit Empresarial UEA.

La Nit Empresarial és una nit que permet a les empreses patrocinadors reforçar la seva implicació en el món empresarial, i promocionar de manera directa la seva marca, a més d’obtenir una visibilitat destacada. En aquest sentit, una edició més, Grup Servisimó, concessionari igualadí que destaca per la seva qualitat del servei i l’oferta de tota la gamma de vehicles Audi, Volkswagen i Skoda amb la tecnologia més avançada torna a patrocinar la Nit Empresarial, un fet que ratifica la seva línia d’implicació i compromís amb l’entitat empresarial per tal de donar suport a les accions que es realitzen a la comarca sota la voluntat de fer créixer i dinamitzar les empreses i la comarca en general.

Nit Empresarial UEA

La 19a Nit Empresarial UEA tindrà lloc el proper dijous dia 20 de juny al Pavelló d’Esports Les Comes d’Igualada. Aquest esdeveniment és l’escenari per reconèixer la tasca dels empresaris i emprenedors de la comarca a través dels Premis UEA. La Nit Empresarial s’ha convertit en una cita de referència del calendari empresarial i en un punt de trobada que aprofita l’ocasió per fer networking i posar en comú experiències en un ambient distès. L’edició d’enguany té com a missatge “Tu ets la unió”, un missatge que vol plasmar i té com a missió donar veu a l’empresari, a les persones que anònimament estan dia a dia, davant dels seus projectes i les seves empreses, així com també, agrair la seva implicació i confiança que diàriament dipositen amb l’entitat.

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.