Servisimó, patrocinador del Sopar Empresarial UEA 2018

28.06.2018

Grup Servisimó, concessionari oficial de les marques Volkswagen, Audi i Skoda a Igualada, tornarà a repetir com a empresa patrocinadora del Sopar Empresarial de la UEA, que tindrà lloc el proper dijous dia 12 de juliol a Òdena. Enguany, el Sopar celebrarà la seva divuitena edició i continuarà mantenint la seva essència amb l’objectiu de reconèixer la tasca dels empresaris i emprenedors de l’Anoia a través dels Premis UEA. Un esdeveniment que any rere any, ha anat adquirint més prestigi fins a esdevenir una de les trobades empresarials més importants de la Catalunya Central.

El Sopar Empresarial s’ha convertit ja en una cita de referència del calendari i en un punt de trobada empresarial, que aprofita l’ocasió per fer networking i posar en comú experiències en un ambient distès. Aquesta edició comptarà amb una conferència de l’expert en transformació digital, Marc Vidal i que serà presentat per l’actor igualadí, Joan Valentí. El lema d’enguany serà “Posa en marxa el canvi” per plasmar la necessitat que els empresaris vegin la revolució 4.0 com una oportunitat i una necessitat. Des de la Unió Empresarial de l’Anoia es vol recordar que, com passa en totes les grans revolucions, aquest procés de transformació només beneficiarà a aquells que siguin capaços d’innovar i adaptar-se al canvi.

Servisimó, implicació i compromís amb la UEA i l’Anoia

El Sopar Empresarial és una nit que permet a les empreses patrocinadores, reforçar la seva implicació en el món empresarial, i promocionar de manera directa la seva marca, a més d’obtenir una visibilitat destacada i diferenciada de la resta. Una edició més, Grup Servisimó, concessionari igualadí que destaca per la seva qualitat del servei i l’oferta de tota la gamma de vehicles Audi, Volkswagen i Skoda amb la tecnologia més avançada, repeteix com a patrocinador al Sopar Empresarial, un fet que ratifica la seva línia d’implicació i compromís amb l’entitat empresarial per tal de donar suport a les accions que es realitzen a la comarca de l’Anoia sota la voluntat de fer créixer les empreses i la comarca en general.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.