Sigrid Informàtica celebra 10 anys al costat de la teva empresa

18.05.2023

Sigrid Informàtica és una empresa especialitzada en solucions informàtiques. Situada a Vilanova del Camí, va celebrar el passat mes de desembre el seu desè aniversari. Per celebrar-ho, des de Sigrid Informàtica han dut a terme diversos sortejos a les xarxes socials, i també entre les compres realitzades a la botiga física. A més, ha obsequiat a tots els seus clients amb un detall per commemorar els deu anys d’activitat empresarial.

Estan especialitzats en Windows, en la instal·lació, actualització i solució de problemes amb el Sistema Operatiu. Des de Sigrid Informàtica es diferencien per oferir un servei ràpid i adaptat a les necessitats de cada client, ja que consideren que un assessorament personalitzat és la clau del bon servei. A més, dins els seus serveis destaca “Dona una nova vida al teu antic equip”. Es tracta d’un servei que permet el canvi del disc dur per un SSD més ràpid i actual; la instal·lació neta del sistema operatiu, evitant així possibles problemes d’arxius residuals o de malware; la instal·lació de divers, software i configuració del SO. Gràcies a aquest servei, disponible a partir de 95€, tindràs un equip al dia. Si vols consultar les condicions de l’equip, contacta’ls.

Sígrid Informàtica són la resposta a les teves necessitats informàtiques.

www.sigrid-informatica.es

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.