S’inauguren les dues primeres empreses del polígon Plans de la Tossa de Santa Margarida de Montbui

23.11.2022

Ahir, dimarts dia 22 de novembre, va tenir lloc la inauguració del nou parc industrial conformat per les empreses B&B Trends i Ondulados Carme, les primeres indústries amb activitat productiva inaugurades en el polígon Plans de la Tossa, ubicat a Santa Margarida de Montbui.

El nou parc industrial de 33.000 metres quadrats neix després d’una inversió de 22 milions d’euros i la creació d’un centenar de nous llocs de treball.

Ondulados Carme és una empresa que es dedica a la fabricació i comercialització de planxes de cartró ondulat per als mercats del packaging i indústries gràfiques, ampliant amb aquestes noves instal·lacions, la seva capacitat productiva, passant de 40 a 140 milions de metres quadrats.

B&B Trends treballa en la distribució de petits aparells electrodomèstics. El nou projecte consta d’un nou Hub logístic de 7.500 metres quadrats per a la distribució de la marca Ufesa a tota Europa, triplicant la capacitat actual d’emmagatzematge i distribució de la companyia.

La jornada va comptar amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès; de la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas; del delegat territorial del Govern al Penedès, David Alquézar; de la diputada Carolina Telechea; de l’alcalde de Santa Margarida de Montbui, Jesús Miguel Juárez; del regidor de Promoció Econòmica del consistori montbuienc, Jordi Bòria, i diferents regidores i regidores de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui; també amb alcaldes i alcaldesses dels municipis de la Conca d’Òdena; i del president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Joan Domènech.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.