Directori

Un hub format per empreses, professionals i patronals que aposten per la innovació i la transformació des del compromís social i econòmic amb el territori. 

Index del directori

L'any 1995, un metge i un grup d'empresaris igualadins varen crear la societat Assistencial Anoia S.A. Obrien el primer centre a la Rambla de Sant Ferran amb un espai de 500 m2, que en poc temps s'amplia a 800 m2. L'inquietud i la preocupació per poder donar una resposta ràpida i especialitzada als treballadors i les persones de l'Anoia en l'atenció sanitària tant d'urgències laborals com privada, foren les motivacions principals.

El quadre mèdic es guanya ràpidament un prestigi  a la ciutat i la comarca gràcies a la seva eficiència, qualitat i rapidesa en la tasca ja sigui en l'àmbit laboral d'accidents, com en la medicina privada. No cal mencionar l'èxit assolit en l'apartat de revisions mèdiques per el permís de conduir com de les esportives i certificats; essent capdavanters a la comarca en poc temps. Prova d'això , l'any 2005, es fa la primera expansió obrint el centre mèdic de Piera amb la mateixa filosofia empresarial.

Ofertes vigents de l'associat

Oferta de feina

PSICÒLEG/A PER PSICOTÈCNICS

Fins: 31/10/2023

Forma part d’una comunitat  única i innovadora. Suma’t a la comunitat d’Associats de la UEA.