Directori

Un hub format per empreses, professionals i patronals que aposten per la innovació i la transformació des del compromís social i econòmic amb el territori. 

Index del directori

Àrea Publicitat som un estudi format per 6 persones fent un gran equip cobrint els diferents departaments de l'empresa: dissenyadors gràfics, agents comercials i departament de comptabilitat. Els nostres clients reben la millor atenció i assessorament en totes les fases del seu projecte. Complimentant aquesta voluntat de servei, l'empresa disposa d'un ampli local on poder tenir reunions de treball, briefings, zona d'exposició de productes i treballs i també poden veura in situ l'evolució dels seus projectes amb els dissenyadors. Els serveis que oferim son: grafisme (logotips, tríptics, catàlegs...) marxandatge (regals d'empresa i promoció) publicitat (opis, revistes, plànols, programes de festa...) digital (impressió petit i gran format) internet (disseny pàgines web).

15 ANYS de serveis gràfics i publicitat !! L'experiència, professionalitat, compromís i l'entrega als nostres clients i projectes són la nostra presentació.

Forma part d’una comunitat  única i innovadora. Suma’t a la comunitat d’Associats de la UEA.