Directori

Un hub format per empreses, professionals i patronals que aposten per la innovació i la transformació des del compromís social i econòmic amb el territori. 

Index del directori

Concepción, fabricació, comercialització, instal·lació i servei post-venda: RIVISA integra tot el procés amb la finalitat d'oferir als seus clients un servei global que cobreixi totes les expectatives.

Rivisa ofereix actualment una àmplia gamma de tancaments formada per tancats metàl·lics, reixats, portes batents i lliscants, tanques provisionals i controls d'accés.

La nostra experiència ens permet oferir als nostres clients l'última tecnologia i garantir-los el màxim rendiment de tots els productes.

Des dels seus inicis, l'empresa ha apostat per la innovació i l'aplicació de noves tecnologies als processos de producció, sense renunciar a la utilització de matèries primeres de primera qualitat, i treballant amb les eines i maquinària més adequada en cada fase del producte.

Tots els nostres projectes de recerca són el resultat de la inversió permanent en R+D i del treball que realitzen els enginyers i tècnics que formen part de l'equip humà de Rivisa.

Sempre sota la premissa d'oferir un servei global que englobi la concepció i fabricació del producte, la comercialització i instal·lació, el servei post-venda, i l'assessorament al client durant totes les fases del projecte, Rivisa s'ha projectat dins i fora de les nostres fronteres acompanyada de les empreses instal·ladores i distribuïdors més destacades del mercat.

 

Forma part d’una comunitat  única i innovadora. Suma’t a la comunitat d’Associats de la UEA.