Directori

Un hub format per empreses, professionals i patronals que aposten per la innovació i la transformació des del compromís social i econòmic amb el territori. 

Index del directori

PREVINTEGRAL a l'Anoia, és un servei de prevenció aliè degudament acreditat en les 4 especialitats (Seguretat en el Treball, Higiene Industrial, Ergonomia i Psicosociologia Aplicada, i Vigilància de la Salut)

Estem situats al Passeig Verdaguer, 36, i disposem d'oficina pròpia per fer revisions mèdiques i formacions.

 

Al llarg dels anys ha assolit una experiència i una capacitat que l�ha portat a establir una metodologia de treball pròpia per donar resposta a qualsevol necessitat i sol·licitud en matèria de prevenció de riscos laborals.

Oferim respostes a mida en tot allò relacionat amb la prevenció de riscos laborals. Els anys d�existència, l�experiència acumulada i el cada cop més ampli equip multidisciplinari existent ens avalen com una resposta fiable davant de qualsevol situació, sector econòmic o servei.

 

Oferim solucions en el present i per al futur

Els nostres serveis van dirigits a totes aquelles empreses, organitzacions o empresaris que han de cobrir les obligacions legals que tenen en matèria de prevenció de riscos laborals o que volen donar resposta a unes necessitats concretes que quedin fora o per sobre de les exigències legals.

Treballem per a qualsevol organització amb independència de la seva activitat, que necessiti donar resposta a qualsevol qüestió relacionada amb la prevenció de riscos.

 

 

 

 

Forma part d’una comunitat  única i innovadora. Suma’t a la comunitat d’Associats de la UEA.